Hoppa till sidans innehåll

Idrotten är Sveriges största folkrörelse och vi är starka tillsammans. På den här sidan finner du stöd, information och inspiration för svensk idrott.

Hitta ditt distriktsförbund (DF)

Foto: Pontus Ferneman

Anläggningar

En anläggning eller idrottsmiljö är en yta där det pågår träning och tävling. Det kan vara den lokala idrottsplatsen eller simhallen, men också mark, väg, luft eller vatten. Det finns flera möjligheter till ekonomiskt stöd för din förening och möjlighet att få råd om hur din förening kan samverka med andra i ägandet och driften av en anläggning.
  • Uppdaterad: 16 MAJ 2017 11:14

Nyligen har Riksidrottsstyrelsen antagit ett anläggnings- och idrottsmiljöpolitiskt program för Svensk idrott. Programmet beskriver hur idrottsrörelsen ska arbeta med frågor kring anläggningar och idrottsmiljöer fram till år 2025. Läs mer om programmet här.

Vill du söka ekonomiskt stöd för anläggningar och idrottsmiljöer? Här hittar du all information om RF:s stöd till anläggningar och idrottsmiljöer.

Du kan också hitta matnyttig information om näridrottsplatser: Vad är en näridrottsplats, vem är den till för och hur kan den användas?
Läs mer om näridrottsplatser.

Du finner också information om de projekt vi driver som ett led i vårt miljö- och klimatarbete. Läs mer om projektet Uthållig idrott.

Anläggnings- och idrottsmiljöpolitiskt program för Svensk idrott

Material hos SISU

Kontaktpersoner

Emeli Olofsson

Anläggningar
010-476 57 21
This is a mailto link


Daniel Sandström

Anläggningar
070-578 10 14
This is a mailto link 

Mer läsning på RF.se

Anläggningar

Postadress:Svenskidrott
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress: Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss