Hoppa till sidans innehåll

Forum Idrott hela livet

Välkommen till Forum Idrott hela livet i Örebro 2015

”Från triangel till rektangel”

Barn, unga, vuxna och äldre finns redan idag inom idrottsrörelsen. Varför ska vi förbättra förutsättningarna så att fler kan vara aktiva längre inom bredd- och motionsidrott och elitidrott? Jo, för svensk idrott har enats om en ny verksamhetsidé och en ny idrottsmodell. Den här konferensen ska ge deltagaren möjlighet till ny kunskap och förståelse till varför vi har valt den väg vi har valt.

Från lunch till lunch, måndag till onsdag kommer föreläsare från Sverige, Danmark, England och Kanada att berätta om sin forskning inom olika områden. Förutom föreläsningar blir det tillfällen för samtal, träning, reflektion och studiebesök.
Det finns många inom svensk idrott som redan har arbetat enligt den nya vägen. Tisdagen den 13 oktober arrangeras en utställning med några exempel på hur idrottsverksamheten kan bli bättre, hur man får fler att fortsätta idrotta och hur man når ut till fler.

Det här är mötesplatsen för dig som konkret arbetar med svensk idrott, anställd eller förtroendevald i specialidrottsförbund, idrottens stödorganisationer och idrottsföreningar. Vi vänder oss också till kommuner, landsting och andra som tillsammans med svensk idrott kan skapa bättre förutsättningar för livslångt idrottande.

Den här konferensen handlar om hela ”rektangeln. Det kan därför vara en fördel om flera personer från samma organisation med olika funktioner deltar på konferensen.

Varmt välkomna!


Du kan följa uppdateringar på sociala medier via hashtagen #IHL15.

Gilla oss på Facebook så missar du inget - https://www.facebook.com/idrott.hela.livet?fref=ts

Vi ses i Örebro 12-14 oktober!

Postadress:Svenskidrott
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress: Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:Tel: +46 8 699 60 00
E-post: This is a mailto link