Hoppa till sidans innehåll

Idrotten är Sveriges största folkrörelse och vi är starka tillsammans. På den här sidan finner du stöd, information och inspiration för svensk idrott.

Hitta ditt distriktsförbund (DF)

Banktjänster

Genom RF's samarbete med Swedbank och sparbankerna erbjuds förbund, föreningar och enskilda medlemmar bra lösningar på banktjänster till ett rabatterat pris.
  • Uppdaterad: 31 AUG 2017 11:42

Idrottsföreningar erbjuds bland annat en trygg och enkel helhetslösning för att hantera föreningens ekonomi. Erbjudandet består av ett antal bastjänster som t ex konto, bankgiro samt Internetbank och Mobilbank företag. Bland tilläggstjänsterna finns  bl a Swish, Bankkort Business och e-bokföring. Genom Swedbanks e-bokföring bokför du direkt från föreningens bankkonto i internetbanken och slipper därmed dubbelarbete och får mer tid över till annat (se Föreningserbjudande Idrott).
Läs mer om nyheter i Swish för idrottsföreningar

För special- och distriktsidrottsförbund finns ett avtal om bank-tjänster mellan Swedbank och Riksidrottsförbundet som innehåller ett heltäckande koncept gällande förbundens hantering av sin ekonomi. För mer information, se banktjänster

För special-, distrikt- och specialdistriktsidrottsförbund finns även ett avtal om Visa Businesskort med betalansvar för antingen förbund eller individ.

Läs mer om Swedbank och Sparbankernas erbjudanden till idrotten på www.swedbank.se/rf

Postadress:Svenskidrott
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress: Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss