Hoppa till sidans innehåll

Idrotten är Sveriges största folkrörelse och vi är starka tillsammans. På den här sidan finner du stöd, information och inspiration för svensk idrott.

Hitta ditt distriktsförbund (DF)

Nyheter från...


Volontärens värdskap

(2016-12-13 10:51)
Ska du vara volontär på ett idrottsevenemang? Eller är du kanske volontäransvarig? I så fall bör du ha en grundläggande kunskap om värdskap och hur du bemöter en gäst. Med utbildningsmaterialet Volontärens värdskap – hjärtat i evenemanget får du tips
 

Jobba med inkludering

(2016-09-02 09:52)
Diskuterar ni jämställdhet, hbtq och andra inkluderingsfrågor i ditt förbund eller förening? Vill ni ta tag i frågorna och komma vidare men inte riktigt vet hur?
 
RF och SISU Idrottsutbildarna lanserar ny basutbildning för dig som just påbörjat ditt internationella arbete inom idrotten och för dig som är på gång att ta på dig internationella uppdrag inom din idrott.
 

Optimera din träning

(2016-03-14 14:23)
Tre intressanta Träningsserieböcker från SISU Idrottsböcker.
 
Svensk idrott vill bli bäst i världen med mottot - så många som möjligt - så länge som möjligt - i så bra verksamhet som möjligt. För att uppnå denna vision har tränarna en nyckelroll. Alla idrottsutövare har rätt till kompetenta tränare.
 
Klart du ska söka till Bosön Idrottsfolkhögskola - skolan mitt i idrotten.
 

Postadress:Svenskidrott
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress: Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:Tel: +46 8 699 60 00
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss