Hoppa till sidans innehåll

Idrotten är Sveriges största folkrörelse och vi är starka tillsammans. På den här sidan finner du stöd, information och inspiration för svensk idrott.

Hitta ditt distriktsförbund (DF)

Stockholm stad har valt att stänga av integrationen med IdrottOnline inför ansökningstillfället i februari 2017

2017-02-01 18:32
Det innebär att ni som närvaroregistrerar i IdrottOnline inte kommer att kunna skicka in era närvaroregistrerade aktiviteter för det kommunala aktivitetsstödet för år 2016 digitalt till Stockholm stad. Det statliga LOK-stödet är inte berört.
  • Uppdaterad: 2017-02-01 18:41

 

Detta har Stockholm stad informerat om i mail till föreningar i somras och även i Idrottsnytt i december. Istället får ni använda Interbook för rapportering av medlemsaktiviteter och medlemmar till Stockholm Stad. Eller att som alternativ e-posta in era handlingar. För att ta fram underlag från IdrottOnline kan ni följa denna manual.

RF har försökt att påverka Stockholm stad att låta integrationen vara öppen men Stockholm stad har trots detta valt att inte tillåta överläsning av aktiviteter från IdrottOnline.

Vi inser att detta kommer att orsaka stort extra arbete för er föreningar som närvaroregistrerar i IdrottOnline. Vi uppmanar er som får problem att höra av er till This is a mailto link där ni kan få hjälp och instruktioner hur ni gör en ansökan för det kommunala aktivitetsstödet.

OBS! Det statliga LOK-stödet påverkas inte så föreningar som närvaroregistrerar gör den statliga ansökan som vanligt.

Stockholms Idrottsförbund, RF:s LOK-stödsgrupp och RF:s supportavdelning kommer att hjälpa till så gott vi kan för att underlätta för er föreningar. Så här når du oss:

Stockholms Idrottsförbund:
http://www.stockholmsidrotten.se/Forbundet/Kontaktaoss/

RF:s LOK-stödsgrupp/ RF:s Supportavdelning:
http://idrottonline.se/Support/Kontaktaoss-Foreningar/

 

 

Skribent: Pia Ahlgren
Epost: This is a mailto link

Postadress:Svenskidrott
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress: Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:Tel: +46 8 699 60 00
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss