Hoppa till sidans innehåll

Idrotten är Sveriges största folkrörelse och vi är starka tillsammans. På den här sidan finner du stöd, information och inspiration för svensk idrott.

Hitta ditt distriktsförbund (DF)

Följ sidan "Annonser"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Annonser


Under denna rubrik publicerar vi platsannonser där Riksidrottsförbundet, SISU Idrottsutbildarna, respektive organisations distriktsförbund (DF och SISU-distrikt) eller något av medlemsförbunden (SF och MO) står som arbetsgivare.

(2018-10-18 16:50)
En viktig uppgift inom Svenska Golfförbundet är den rådgivning och service som ges till landets golfklubbar inom området banskötsel. En av våra sju bankonsulenter går i pension vid halvårsskiftet 2019 och vi söker nu en efterträdare på heltid till ar...
 
(2018-10-12 13:31)
Svenska Golfförbundet söker tränare för coachuppdrag inom landslagsverksamheten Swedish Golf Team. Vi har behov av en coachinsats som motsvarar cirka 50 procent av en heltid. Beroende på de sökande och deras förutsättningar kan lösningen bli att vi u...
 

Filtrera nyheter

År Månad

Postadress:Svenskidrott
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress: Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:Tel: +46 8 699 60 00
E-post: riksidrottsforbundet@rf.se

Vi finns på Twitter Följ oss