Hoppa till sidans innehåll

Idrotten är Sveriges största folkrörelse och vi är starka tillsammans. På den här sidan finner du stöd, information och inspiration för svensk idrott.

Hitta ditt distriktsförbund (DF)

Verksamhetschef till Svemo

2019-03-05 15:20

Tjänsten som verksamhetschef är en nyinrättad tjänst direkt under generalsekreteraren. Du kommer att tillsammans med personalen på kansliet, ca 20 personer, arbeta med såväl operativa arbetsuppgifter som strategiska frågor med sikte på att utveckla verksamheten och möta framtidens utmaningar. Ansökan senast 24 mars.
  • Skapad: 05 MAR 2019 15:20

Svemo är det idrottsförbund som samlar alla som vill träna och tävla med motorcykel och snöskoter. Förbundet bildades 1935 och är medlem i Riksidrottsförbundet (RF). Förbundet har idag ca 170 000 medlemmar fördelat på 470 klubbar.

Motorcykelsport är internationellt sett en av världens mest spridda idrotter. Svensk motorcykel- och snöskotersport står sig bra internationellt och har genom åren haft stora framgångar. Läs mer på www.svemo.se

Nu söker Svemo en verksamhetschef med placering på kansliet i Norrköping.

Din arbetsuppgift

Tjänsten som verksamhetschef är en nyinrättad tjänst direkt under generalsekreteraren. Du kommer att tillsammans med personalen på kansliet, ca 20 personer, arbeta med såväl operativa arbetsuppgifter som strategiska frågor med sikte på att utveckla verksamheten och möta framtidens utmaningar.

Du måste ha insikt och acceptans för att jobba med ideellt arbetande personer som i många fall är förtroendevalda. För dig som verksamhetschef handlar det om att kunna motivera både anställd personal och förtroendevalda.

Svemos verksamhet är i ständig förändring och utveckling vilket ställer krav på ditt ledarskap. Det krävs nyfikenhet och genuint intresse kopplat till förmåga att driva projekt i tid och mot budget.

Din profil

Du har för arbetsuppgiften en relevant utbildning. Du måste ha dokumenterad erfarenhet av ledarskap under minst fem år. Du har också erfarenhet av personalledning.

Vi ser gärna att har erfarenhet från ideell verksamhet t ex idrott. Det är självklart starkt meriterande med kunskap om den specifika branschen. Du måste vara van vid att använda både svenska och engelska i tal och skrift. Kunskap om IT, HR och kommunikationsfrågor är också meriterande.

Dina personliga egenskaper kommer att vara avgörande för om du ska lyckas. Du måste vara en ledare med förmåga att kombinera ödmjukhet, tydlighet och beslutsamhet.

Vid en intervju kommer vi att fästa stor vikt vid kompetenser som planering, problemlösning, samarbete, kundfokus, initiativtagande och resultatorientering.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Peter Ardenfors och nås på 0727-443495 eller på This is a mailto link

Väl mött!

Postadress:Svenskidrott
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress: Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss