Hoppa till sidans innehåll

Idrotten är Sveriges största folkrörelse och vi är starka tillsammans. På den här sidan finner du stöd, information och inspiration för svensk idrott.

Hitta ditt distriktsförbund (DF)

Är du vår nya verksamhetsledare?

2018-11-30 13:50

Till Smålands IBF kansli söker vi en Verksamhetsledare med ambitionen att vara med och leda och utveckla vår verksamhet. Ansökan senast 31 december.
  • Skapad: 30 NOV 2018 13:50

Arbetsuppgifterna innefattar främst: 

  • Leda, planera, utveckla och följa upp vår verksamhet 
  • Personal- och arbetsmiljöansvar
  • Jobba med utvecklingsprojekt och finansiering av dessa
  • Jobba med sponsorfrågor
  • Företräda Småländsk innebandy i olika lokala, regionala och nationella sammanhang

Vi söker dig som är väl förtrogen med idrottsrörelsen, gärna innebandy, och har erfarenhet av arbetsledande funktion, väl medveten om personal- och arbetsmiljöfrågor. Du har god vana av att arbete med Office365 och dess olika program. 

Som person är du inspirerande, kvalitetsmedveten, strukturerad och analytisk. Du är social och framåt, tar egna initiativ, har en god organisationsförmåga och har ett ledarskap som grundar sig på avstämningar och inte detaljstyrning. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning i sex månader och utgår från förbundskansliet i Jönköping men det finns inget hinder att bosättning finns på annan plats. Resor i tjänsten är vanligt förekommande vilket innebär att tjänsten kräver körkort. 

Viss del av arbetstiden är förlagd till kvällar och helger där verksamhetens behov styr arbetstiden. Vi tillämpar individuell lönesättning relaterad till vår bransch (idrott). Kollektivavtal genom Unionen finns.  

Din ansökan ska innehålla en presentation av dig själv, CV, löneanspråk och information om när du är tillgänglig. Max en A4, märk din ansökan ”Verksamhetsledare”. Vi tar endast emot ansökningar via e-post: This is a mailto link,

Din ansökan ska vara oss tillhanda via e-post senast 2018-12-31 

Frågor om tjänsten besvaras av Martin Klabere;

This is a mailto link, 070-553 74 03 

Svensk Innebandy har idag 117 000 licensierade spelare och totalt spelar över en halv miljon människor runt om i landet innebandy i någon form. Vi verkar i en värld full av kontinuerliga förändringar och positiva utmaningar. Smålands IBF är Sveriges näst största distrikt med nästan 9 000 licensierade spelare och 2000 ledare fördelat på 80 verksamma föreningar.  

Postadress:Svenskidrott
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress: Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:Tel: +46 8 699 60 00
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss