Hoppa till sidans innehåll

Idrotten är Sveriges största folkrörelse och vi är starka tillsammans. På den här sidan finner du stöd, information och inspiration för svensk idrott.

Hitta ditt distriktsförbund (DF)

Svenska Budo & Kampsportsförbundet Distrikt Väst söker samordnare

2017-11-30 14:57

Brinner du för administration, att koordinera aktiviteter och kommunicera med personer, föreningar och myndigheter? Låter det som du? Som samordnare på Budo- och Kampsportsförbundet Väst kommer det bli din vardag! Löpande rekrytering, ansökan senast 15 januari.
  • Uppdaterad: 2017-11-30 14:57

Vi organiserar ett stort antal föreningar, vilka bedriver ett flertal - sinsemellan olika - kampsportsidrotter i Västra Götaland, Halland, Bohuslän-Dahl, och Västergötland. Totalt omfattar distriktet drygt 10 000 idrottsutövare. 

Uppdrag: 

Förutom vad som nämnts i inledningen ingår dina arbetsuppgifter att hantera ekonomi och bokföring, omvärldsbevakning och allmänna administrativa uppgifter. Du rapporterar till styrelsen och förväntas föreslå och bereda aktiviteter för förbundet, samt även stå för en stor del av genomförandet

Arbetet som samordnare ger dig tillfälle att lära dig om olika kampsporter och deras gemensamma grund, både filosofiskt och teknikmässigt. Deltagande i möten, läger och konferenser ger dig möjligheter att knyta kontakter och bygga vidare på dina befintliga kunskaper. Arbetet är flexibelt och till viss del förlagt till kvällar och helger.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är initiativrik, arbetar självständigt och målmedvetet, är en god kommunikatör och grymt välorganiserad. Du kan idrottens organisation och förstår dess utmaningar. Tidigare föreningsvana är ett krav, erfarenhet av utvecklingsarbete är en fördel. B-körkort krävs.

Ansökan:

Tjänsten som erbjuds utgör 55% av en heltid, och är visstidsanställning på ett år med möjlighet till fast anställning. Arbetsplatsen är förlagd till kansliet i centrala Göteborg. Tillträde enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till This is a mailto link .

Vi tillämpar löpande rekrytering och anställer när vi hittat rätt person, så tveka inte att skicka in din ansökan direkt! Senast 15 januari 2018.

Väkommen med din ansökan! 

Postadress:Svenskidrott
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress: Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:Tel: +46 8 699 60 00
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss