Hoppa till sidans innehåll

Idrotten är Sveriges största folkrörelse och vi är starka tillsammans. På den här sidan finner du stöd, information och inspiration för svensk idrott.

Hitta ditt distriktsförbund (DF)

Svenska Cricketförbundet söker klubbutvecklare

2019-02-06 16:27

Idrottsrörelsen är inne i ett spännande förändringsarbete med en ny strategisk inriktning med sikte på 2025. Inom ramen för detta förändringsarbete söker vi nu en ansvarig medarbetare för att utveckla SCF:s Cricketklubbar till att bli ”Utmärkta Cricketföreningar”. Ansökan senast 28 februari.
  • Skapad: 06 FEB 2019 16:27

Vi söker dig som kan mycket om föreningsverksamhet inom idrott. Din roll ska primärt vara att hjälpa och inspirera våra klubbar till att utvecklas vidare så att cricket kan växa som sport i Sverige. 

Som Klubbutvecklare ansvarar du för att våra klubbar får möjlighet till att bli och vara stabila föreningar genom att skapa och kommunicera tydliga riktlinjer som SCF:s klubbar ska följa. Du ska ansvara för certifiering av våra klubbar så att utbildningsnivån höjs och därmed kunskapen om föreningslära samt andra viktiga områden som utbildning för tränare och domare. 

Svenska Cricketförbundet är det senaste förbundet som blev medlem i Riksidrottsförbundet (RF). Det innebär att vi är en litet förbund och att alla som jobbar på kansliet får möjlighet att arbeta och utveckla sig inom flera olika områden. Andra arbetsuppgifter som ingår är att:

  • Skapa material som höjer intresset för Cricketen i Sverige
  • Ge stöd till verksamheten i arbete med att ta fram relevanta mål
  • Arbeta med dokumenteringen, rapporteringen och analys av projekt.
  • Föreläsa för föreningar och andra externa aktörer.
  • Handlägga ärenden som rör Idrottslyftet.

Vi söker dig som har relevant utbildning och/eller erfarenhet av Föreningsutveckling, idrottslyftet, projektledning. Du har ett stort intresse av idrottsrörelsen och det ideella föreningslivet samt en förståelse för idrott och idrottsrörelsens styrprocesser.

Vi tror att egenskaper som att du är strukturerad, noggrann och driven är viktiga liksom att du är öppen, nyfiken och tålmodig för att lyckas bra med detta spännande jobb.

För ansökan så vill vi att du skickar ditt CV samt Personliga brev till vår Generalsekreterare Carolina Håkanson. Vi vill ha din ansökan senast den 28 februari skickat till This is a mailto link.

Postadress:Svenskidrott
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress: Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss