Hoppa till sidans innehåll

Idrotten är Sveriges största folkrörelse och vi är starka tillsammans. På den här sidan finner du stöd, information och inspiration för svensk idrott.

Hitta ditt distriktsförbund (DF)

Svenska Fotbollförbundet söker förbundskapten till damlandslag Futsal

2017-11-15 14:19

Som förbundskapten är din huvuduppgift att ansvara för att arbetsleda verksamheten under landslagssamlingar. I uppdraget ingår att resa med landslaget i samband med träningsläger och matcher såväl inom Sverige som utrikes. Utöver samlingsdagar innefattar uppdraget övriga uppgifter som inkluderar men inte begränsas till scouting, förberedelser inför samlingar och kontakt med spelare. Ansökan senast 11 december.
  • Uppdaterad: 2017-11-15 14:19

Dina ansvarsområden blir bland annat:

  • Leda verksamheten och landslagsteamet under landslagssamlingar, landskamper och mästerskap
  • Vara i kontakt om aktuella spelare med respektive förenings tränare
  • Samarbeta med landslagskoordinator/administratör
  • Rapportera till utvecklingsansvarig futsal
  • Vid behov leda tränarutbildningar i futsal
  • Deltaga i olika forum kopplat till din roll och företräda SvFF 

Kvalifikationer Den vi söker ska ha en erfarenhet från futsal. Vi ser gärna att du har en pedagogiskt utbildning och tränarutbildning UEFA B och A. Du ska ha god  erfarenhet av att leda seniorlag. Rollen kräver engelska i tal och skrift, IT och data kompetens. Som person är du kommunikativ med mycket god samarbetsförmåga. Du är trygg med en stark självkänsla och god självkännedom. Du är även empatisk med förmåga till lyssnande och reflekterande. Du har en tydlig drivkraft och en förmåga att se till både helhet och delar. Ditt arbetssätt utmärks av att du är engagerande, tar initiativ och är öppen och flexibel vad gäller att se förändring och utveckling som en möjlighet.

Uppdraget är under 2018-2019 med tillträde enligt överenskommelse. För uppdraget utgår dagsarvode.  

Om du har frågor om tjänsten, kontakta:

Per Broberg, utvecklingsansvarig futsal tel.0725-108178

Din ansökan vill vi ha senast den 11 december 2017 via SvFF Lediga Jobb   http://fogis.se/om-svff/jobb/

Svenska Fotbollförbundet är Sveriges största specialidrottsförbund med drygt 3.300 föreningar. Dessa har tillsammans ca 1.000.000 medlemmar, varav ca 500.000 är aktiva spelare. Svenska Fotbollförbundet har ca 120 anställda som sitter i nya lokaler brevid Nationalarenan Friends Arena i Arenastaden, Solna. Svenska Fotbollförbundet, som är en ideell förening, omsätter tillsammans med sina bolag årligen cirka 500 miljoner kronor. För vidare information om SvFF:s verksamhet hänvisas till www.svenskfotboll.se och www.fogis.se.

Postadress:Svenskidrott
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress: Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:Tel: +46 8 699 60 00
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss