Hoppa till sidans innehåll

Idrotten är Sveriges största folkrörelse och vi är starka tillsammans. På den här sidan finner du stöd, information och inspiration för svensk idrott.

Hitta ditt distriktsförbund (DF)

Svenska Fotbollförbundet söker vikarierande ekonomiassistent

2019-01-10 11:47

Svenska Fotbollförbundet söker en ekonomiassistent till vår ekonomiavdelning, för vikariat 6 månader med möjlighet därefter till tillsvidareanställning. Ansökan senast 28 januari.
  • Skapad: 10 JAN 2019 11:47

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att hantera reseräkningar och övriga ersättningar till arvoderade och förtroendevalda. Vid behov kommer medarbetaren också att förstärka vid fakturering/kundreskontra, leverantörsreskontra och övrig bokföring.

Inom SvFF strävar vi efter en organisation som har medarbetare med olika bakgrund och erfarenheter vilket vi ser skapar ökad dynamik, kreativitet och kvalitet. Generellt till alla roller söker vi medarbetare som har grundläggande värderingar och beteende som ligger i linje med SvFFs värdegrund, har intresse och förmåga att arbeta i en både ideell och kommersiell verksamhet samt en grundkompetens och erfarenhet för den tänkta rollen.

Den vi söker som ekonomiassistent ska vara noggrann, välstrukturerad, plikttrogen och ambitiös samt ha erfarenheter från dessa arbetsuppgifter, gärna från en ideell förening/förbund, liksom erfarenhet av Hogia reseräkningar

Arbetets omfattning är heltid. Arbetsplatsen är förlagt till vårt kontor i Arenastaden, Solna. Tillträde snarast.

SvFF tillämpar kollektivavtal gällande Arbetsgivaralliansen/Unionen.

Om du har frågor om tjänsten kontakta CFO,  Kjell Sahlström.
mail: This is a mailto link
tel: 08-735 09 38 alt. 070-537 09 01.

Din ansökan önskar vi senast den 28 januari via  https://fogis.se/om-svff/jobb/

Postadress:Svenskidrott
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress: Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:Tel: +46 8 699 60 00
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss