Hoppa till sidans innehåll

Idrotten är Sveriges största folkrörelse och vi är starka tillsammans. På den här sidan finner du stöd, information och inspiration för svensk idrott.

Hitta ditt distriktsförbund (DF)

Svenska Simförbundet söker utbildningskoordinator

2018-12-27 11:17

Vill du vara med och utveckla Svensk Simidrott? Svenska Simförbundet söker en vikarierande utbildningskoordinator, ett stimulerande jobb för dig som gillar utbildning, kontakt med många människor och idrott. Ansökan senast 31 januari.
  • Uppdaterad: 27 DEC 2018 11:17

Ansvarsområden:

Som vikarierande utbildningskoordinator ansvarar du för kontakten och bokningarna av våra utbildningar och interna konferenser. Du kommer även att ha ansvar för att uppdatera hemsidan med relevant information kopplat till utbildning och ha kontakt med Svensk Simidrotts föreningar och ledare i utbildningsfrågor för samtliga verksamheter och simidrotter. Du kommer att jobba i nära samarbete med Svensk Simidrotts utbildningsansvarig. 

Dina egenskaper:

Du är en person som är van att ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter, är noggrann och strukturerad samt har en god samarbetsförmåga. Du är positiv, problemlösningsorienterad och kan hantera många frågor samtidigt. 

Dina kvalifikationer:

  • Högskoleutbildning eller annan relevant utbildning.
  • Förståelse och erfarenhet av idrottsrörelsen.
  • Goda kunskaper i verbal och skriftlig kommunikation.
  • Goda kunskaper i Officepaketet 

Meriterande:

  • Väl insatt i Svensk Simidrotts utbildningsstruktur.
  • Tidigare erfarenhet av att ha jobbat i IdrottOnline med Utbildningsmodulen. 

Om tjänsten:

Tjänsten är ett föräldravikariat på 11 månader med en anställningsgrad på 100 % med start i månadsskiftet februari/mars. Tjänstens placering är på Svensk Simidrotts kontor på Heliosgatan i Hammarby Sjöstad, Stockholm. Arbetet är huvudsakligen förlagt till kontorstider men det förekommer arbete på kvällar och helger. 

Ansökan skickas till This is a mailto link senast 31 januari 2019. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden är över. För frågor kring tjänsten kontakta Förbundschef Mikael Jansson på 010-476 53 20 eller This is a mailto link. 

Svensk Simidrott är en av de största och mest framgångsrika idrotterna i Sverige. Svensk Simidrott består av idrotterna Simning, Simhopp, Vattenpolo, Konstsim och Öppet Vatten och är organiserad i Svenska Simförbundet som har närmare 140 000 medlemmar drygt 300 föreningar. Simning är en livslång idrott med närmare en miljon svenskar som motionssimmar regelbundet, totalt görs det över 30 miljoner besök i simanläggningarna runt om i Sverige varje år. Vi blev under 2014 utsedda till "Årets idrottsförbund”. Vår vision är en simidrott i världsklass i ett Sverige där alla kan simma.

Postadress:Svenskidrott
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress: Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:Tel: +46 8 699 60 00
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss