Hoppa till sidans innehåll

Idrotten är Sveriges största folkrörelse och vi är starka tillsammans. På den här sidan finner du stöd, information och inspiration för svensk idrott.

Hitta ditt distriktsförbund (DF)

Svensk Innebandy söker ny medarbetare - kommunikatör

2019-05-10 15:33

Vi söker en medarbetare till kontoret i Solna som ska arbeta med och utveckla Svensk Innebandys externa kanaler. Tjänsten är ett vikariat på 100 % under perioden 190815–200531. Ansökan senast 29 maj.
  • Skapad: 10 MAJ 2019 15:33

Tjänsten är ett vikariat på 100 % under perioden 190815–200531. Du kommer att ansvara för innehållet på innebandy.se, Facebook, Instagram och Youtube. Ditt fokus kommer bland annat att ligga på att skriva nyheter, reportage och information till innebandy.se, dagligen uppdatera våra sociala medier och få dem att växa och skapa videoreportage till vår Youtubekanal. 

Du kommer att ingå i Svenska Innebandyförbundets kommunikationssenhet som vi ser jobbar tätt ihop. Därför söker vi en person med god samarbetsförmåga, en lagspelare. Den vi letar efter ska vara nyfiken och ha en positiv anda till alla delar av innebandysverige. I arbetet kommer du att träffa spelare, ledare och många andra människor, från gräsrotsnivå till landslag. Du behöver därför vara självgående, skicklig på att kommunicera samt klara av att företräda och tala väl för Svensk Innebandy. 

Vi söker en person som har idéer och tankar på hur vi kan förbättra våra kanaler ytterligare. Vi har kommit långt, men kan alltid bli bättre. Där kan du komma in i bilden!

Erfarenhet av journalistiskt arbete är ett plus, men inte ett måste. Vi arbetar i Adobe-programmen, främst i Premiere Pro och Photoshop.
 
Svensk Innebandys kärnvärden är inkludering, samverkan och nyskapande. Som person vill vi därför att du är: 

  • Varm och välkomnande 
  • Modig 
  • Öppen 
  • Passionerad 

Vi strävar efter att testa nya idéer, riva gamla strukturer och göra skillnad i samhället. Gör du?  
 
Läs gärna mer om vad Svensk Innebandy Vill och om Svensk Innebandys Utvecklingsmodell. 

Anställning 

Tjänsten är ett vikariat på 100 % under perioden 190815–200531 och är placerad på förbundskansliet i Solna. Kvälls- och helgarbete kan förekomma. Vi tillämpar individuell lönesättning relaterad till vår bransch (idrott). Kollektivavtal genom Unionen finns. 

Din ansökan ska innehålla en presentation av dig själv, CV, löneanspråk, information om när du är tillgänglig och två arbetsprover från något du är stolt över. Arbetsproverna ska bestå av en text och en video.

Märk din ansökan ”Kommunikatör”. Vi tar endast emot ansökningar via This is a mailto link

Skicka din ansökan senast 2019-05-29. Urval och intervjuer sker fortlöpande så vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt. 

Kontakt

Frågor om tjänsten och Svenska Innebandyförbundet besvaras av Hanna Sandberg, 08-514 274 32 

Övrigt

Vi behåller din ansökan med innehåll och person- och kontaktuppgifter under sex (6) månader från att vi offentliggjort vem som har fått tjänsten. Därefter kommer vi att radera hela ansökan om du inte meddelar oss att behålla den i max två (2) år från att vi offentliggjort vem som har fått tjänsten. 

Läs mer om hur Svensk Innebandy behandlar personuppgifter på www.innebandy.se/gdpr 

Svensk Innebandys syfte är att erbjuda en enkel, rolig sport som alla kan utöva hela livet. Som bidrar till ökad fysisk aktivitet, rörelserikedom och tar en aktiv roll i att bygga det svenska samhället. Vi har idag 116 000 licensierade spelare och totalt spelar över en halv miljon människor innebandy i Sverige i någon form.  

 

 

Postadress:Svenskidrott
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress: Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss