Hoppa till sidans innehåll

Idrotten är Sveriges största folkrörelse och vi är starka tillsammans. På den här sidan finner du stöd, information och inspiration för svensk idrott.

Hitta ditt distriktsförbund (DF)

Utbildare till Idrottens Tränarutbildning

2017-11-28 14:42

Upplands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna söker en utbildare till Idrottens ledarutbildning Plattformen samt Grundtränarutbildning 1 och 2. Ansökan senast 22 december.
  • Uppdaterad: 2017-11-28 14:42

Vi letar efter dig som brinner för undervisning i ledarskap för barn, unga och vuxna. Som medarbetare i vår verksamhet skapar och underhåller du en trygg, inkluderande och stimulerande miljö som är utvecklande för alla utbildningsdeltagare. Som utbildare planerar och leder du utbildningarna utifrån utbildningarnas kursplan och innehåll, med målet att nå och stärka varje enskild deltagare i sin kunskapsutveckling.

Du kan lyssna till individers behov och du kan leda processer och utbildningar framför både små och stora grupper. Du har körkort och tillgång till egen bil för resor i tjänsten. Du kommer att jobba självständigt och företrädesvis helger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är idrottslärare eller tränare med godkänd högskoleutbildning och flerårig dokumenterad erfarenhet av yrket. Du ska ha goda kunskaper om barn och ungdomars psykiska och fysiska utveckling, ledarskap samt praktisk tillämpning av pedagogik. God vana av IT-stödda presentationer är ett krav liksom tidigare erfarenhet från arbete inom svensk idrott. 

Skicka din ansökan till This is a mailto link – använd rubriken ”Utbildare”

Vi tillämpar fast ersättning per utbildningstillfälle

Sista ansökningsdag är 22 december 2017. 

För övriga frågor, kontakta Henrik Nilsson på e-post This is a mailto link , eller via telefon 018-27 70 08.

Upplands idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna arbetar med stöd, utveckling, bildning och utbildning inom idrotten. Att stimulera människors lärande är en viktig uppgift för oss. Vårt arbete utgår ifrån våra medlemmars behov och önskemål.

Upplands idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Uppland är mitt uppe i en stor förändringsresa i syfte att uppfylla idrottens mål 2025.

Postadress:Svenskidrott
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress: Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:Tel: +46 8 699 60 00
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss