Hoppa till sidans innehåll

Idrotten är Sveriges största folkrörelse och vi är starka tillsammans. På den här sidan finner du stöd, information och inspiration för svensk idrott.

Hitta ditt distriktsförbund (DF)

Folksams idrottsfond

  • Uppdaterad: 2016-04-21 14:22

För 2015 och 2016 ges möjligheten för unga ledare att åka på ledarcamp. För att veta förutsättningarna för just ditt distrikt gå in på distriktets hemsida. Se www.rf.se

 

För mer information eller frågor, kontakta Peter Eriksson 08-699 62 41


 

FOLKSAMS IDROTTSFOND

 

 

En procent av förmögenheten i  Folksams Idrottsfond delas årligen ut i form av stipendier. Fonden  placerar i svenska och utländska aktier och följer Folksams etiska  placeringkriterier gällande mänskliga rättigheter, korruption, tobak,  miljö och i Idrottsfonden även alkohol. Fonden förvaltas av Swedbank  Robur.Den främsta anledningen till att spara i Folksams Idrottsfond är  att ditt sparkapital ska växa, men som synes slår du samtidigt ett slag  för den svenska idrotten. Vill du veta mer om Folksams fondutbud eller  börja spara i idrottsfonden går du in på www.folksam.se/sparalana/fonder eller ringer 0771-950 950.

Folksam är idrottens försäkringsbolag. 1,6 miljoner idrottsaktiva är  olycksfallsförsäkrade i Folksam. Samarbetet med Riksidrottsförbundet,  dess distriktsförbund och specialidrotter är ryggraden i Folksams  samarbete med idrottssverige. Kort sagt - en lagkamrat till idrotten.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Riksidrottsförbundet

Postadress:Svenskidrott
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress: Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:Tel: +46 8 699 60 00
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss