Folksams idrottsfond - Svenskidrott
Hoppa till sidans innehåll

Idrotten är Sveriges största folkrörelse och vi är starka tillsammans. På den här sidan finner du stöd, information och inspiration för svensk idrott.

Hitta ditt distriktsförbund (DF)

Folksams idrottsfond

  • Uppdaterad: 2017-03-15 15:55

Folksams idrottsfond är ett samarbete mellan Riksidrottsförbundet och Folksam som utgår ifrån en gemensam syn på barn- och ungdomsverksamheten.

 

För 2017 och 2018 ges möjligheten för unga ledare att åka på ledarcamp. För att veta förutsättningarna för just ditt distrikt gå in på distriktets hemsida. Se www.rf.se

 För mer information eller frågor, kontakta Peter Eriksson 08-699 62 41

FOLKSAMS IDROTTSFOND

Vårt hjärta klappar för unga ledare
Folksam är inte vilket försäkringsbolag som helst. Vi är idrottens försäkringsbolag som försäkrar såväl stora idrottare som små, proffs som nybörjare. Nio av tio idrottare är försäkrade i Folksam.

Att det växer fram unga passionerade ledare, är viktigt för att idrottare ska tycka att det är roligt att satsa på sin favoritidrott. Folksam delar därför varje år ut stipendier för att unga ledare ska få chansen att utvecklas. På Folksams Ledarcamp kan du som gillar att leda, inspireras att vilja fortsätta utvecklas inom idrotten och stärkas i din ledarroll.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Riksidrottsförbundet

Postadress:Svenskidrott
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress: Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:Tel: +46 8 699 60 00
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss