Hoppa till sidans innehåll

Idrotten är Sveriges största folkrörelse och vi är starka tillsammans. På den här sidan finner du stöd, information och inspiration för svensk idrott.

Hitta ditt distriktsförbund (DF)

Boende

  • Uppdaterad: 08 MAJ 2017 16:09

Riksidrottsförbundet har avtal med Scandic hotel och Nordic Choice Hotel som erbjuder idrottsföreningar förmånliga priser på samtliga hotell från norr till söder. Idrottspriser gäller i mån av tillgång.

För den som är mer intresserad av vandrarhemsboende erbjuds Riksidrottsförbundets medlemmar en fast rabatt på gruppbokningar hos samtliga anläggningar som drivs av Svenska Turistföreningen.

Nordic Choice hotel
Nordic choice hotel ger Svensk idrott rabatter på både logi och möten på samtliga av  hotell i Norden, alla dagar i veckan. Dessutom erbjuds en mängd andra förmåner vid bokning på Nordic Choice Hotels. De kallar allt GoSportive – Idrottens Fördelar.
Boka och läs mer om idrottsavtalet på www.choice.se/idrott

Scandic
Idrottsavtalet gäller på alla Scandics hotell, sju dagar i veckan, från en person och uppåt.
Så bokar du:
På webben: www.scandichotels.se/sport  

För att få idrottspris måste du uppge ditt förbunds kod (Om du inte har en kod, kontakta ditt specialidrottsförbund (SF))

Telefon: Individuell bokning: 08-517 517 00, eller direkt till respektive hotell.

Läs mer om idrottsavtalen på Scandic Hotel idrottsavtal

Sportkortet
På Scandic kan du även skaffa Sportkortet. Det gäller på 47 stycken utvalda hotell, torsdag-söndag samt vissa leisureperioder. Ni måste vara minst åtta personer för att nyttja Sportkortets priser. Minst en person med Sportkort måste finnas på plats vid hotellvistelsen. Kortet är personligt och kostnadsfritt.

Registrering och bokning sker påwww.scandichotels.se/sport  eller via telefon till respektive hotell.

Frågor om Scandics idrottsavtal eller Sportkortet, mejla till:  This is a mailto link

Svenska Turistföreningen
Många av STFs anläggningar har ett starkt fokus på idrott och friluftsliv och erbjuder ett brett utbud av aktiviteter med möjlighet att skräddarsy guidade turer och hyra utrustning på plats.
Med syfte att tillgängliggöra STFs breda utbud av naturnära boenden och aktiviteter för idrotten erbjuds Riksidrottsförbundets medlemmar en fast rabatt på gruppbokningar hos samtliga STFs anläggningar. STFs cirka 300 boenden återfinns över hela Sverige, nästan alltid i naturnära lägen i direkt anslutning till fjäll, hav eller skog. Ni bor bekvämt och prisvärt i allt från enkel till flerbäddsrum, med tillgång till ett trevligt gästkök där ni kan laga egen mat och umgås.

Boka och läs mer om idrottsavtalet på www.svenskaturistforeningen.se/riksidrottsforbundet

Postadress:Svenskidrott
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress: Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss