Hoppa till sidans innehåll

Idrotten är Sveriges största folkrörelse och vi är starka tillsammans. På den här sidan finner du stöd, information och inspiration för svensk idrott.

Hitta ditt distriktsförbund (DF)

Spara i Swedbank och stötta en trygg idrott

Vill du att dina pengar ska växa samtidigt som de verkar för en god sak? Riksidrottsförbundet erbjuder ett fondsparande i Swedbank Robur Humanfond. En fond som fått flera utmärkelser och utsetts till bästa fond i kategorin etikfonder av Fondmarknaden.se.
  • Uppdaterad: 12 FEB 2018 18:22

Genom ideellt fondsparande kan du på ett enkelt sätt bygga upp ett sparkapital med möjlighet till god avkastning. Samtidigt som du låter ditt sparkapital bidra till en bättre värld, stöttar du Riksidrottsförbundets verksamhet för en trygg idrott. Vi får två procent av ditt sparkapital varje år, som vi använder till arbetet med en trygg idrott. Alla har rätt till en trygg idrott – Stöd Riksidrottsförbundets nollvision mot övergrepp inom idrotten. Du kan månadsspara regelbundet eller göra insättningar lite då och då – välj det som passar dig bäst.

Swedbank Robur Humanfond är en svensk aktiefond och förvaltas av Swedbank Robur. Humanfond är en hållbarhetsfond, vilket innebär att företagen den investerar i tar ansvar för miljö, arbetsvillkor, mänskliga rättigheter och affärsetik.

Läs mer om Swedbank Robur Humanfond

Börja spara i Swedbank Robur Humanfond

Om du redan är kund:

Internetbanken
Fondtorget

Om du inte är kund följ instruktionerna här

Läs mer information om Swedbank Humanfond och Hjärtedagen

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. På grund av fondens sammansättning och de förvaltningsmetoder som används, så kan pengar som placeras i fonden både minska och öka kraftigt i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Faktablad, informationsbroschyrer och fondbestämmelser för Swedbank Roburs fonder finns att hämta hos din återförsäljare eller på swedbankrobur.se

Postadress:Svenskidrott
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress: Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss