Hoppa till sidans innehåll

Idrotten är Sveriges största folkrörelse och vi är starka tillsammans. På den här sidan finner du stöd, information och inspiration för svensk idrott.

Hitta ditt distriktsförbund (DF)

Bakom kulisserna

Under alpina världscupsfinalerna i Åre den 14-18 mars, genomförde RF och Centrum för idrottsevenemang en aktivitet för ett antal SF som var på plats under två dagar under evenemanget.
  • Uppdaterad: 22 MAR 2018 13:29

Den lokala organisationen gav oss mängder med ny kunskap och gruppens vilja att byta erfarenheter gör aktiviteten "Bakom kulisserna" till en fantastisk "liveupplevelse"  för deltagarna. Den lokala orgnaisationen gav oss genom väldigt bra och inspirerande föreläsniungar en bra inblick i arbetet med de alpina världscupsfinalerna där vi dessutom fick vi se arenan under genomförandet av tävlingarna i världsklass. Vi fick även ta del av hur man nu arbetar med förberedelserna för Alpina VM 5-17 februari 2019. Två inspirerande och omtyckta dagar av gruppen som deltog i "Bakom kulisserna 2017".
Båda evenemangen har en röd tråd kring hållbarhet som man verkligen jobbar hårt med i båda evenemangen. Här kan du läsa en artikel om vårt besök i Åre. 

Skribent: Leif Johansson
Epost: This is a mailto link

Postadress:Svenskidrott
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress: Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss