Hoppa till sidans innehåll

Idrotten är Sveriges största folkrörelse och vi är starka tillsammans. På den här sidan finner du stöd, information och inspiration för svensk idrott.

Hitta ditt distriktsförbund (DF)

Vanliga frågor

  • Uppdaterad: 2016-05-10 15:27
Kan man få ekonomiskt stöd till evenemanget av CIE?
Ja, för alla de kostnader ni har kring förstudie/ansökan ersätts enligt upprättade kriterier. Vi ger ersättning upp till maximalt 50% av era totala kostnader.
Kan vi ta del av utvärderingar och erfarenheter av andra idrottsevenemang?
Här har vi samlat in ett stort antal utvärderingar och andra goda exempel som du kan ta del av. Välkommen att skicka in exempel och utvärderingar som ni gjort.
Kan ni ge juridisk hjälp för vårt evenemang
Varje internationellt evenemang är unikt utifrån rättighetsägaren förutsättningar och avtal. Vi ser dock att det är oerhört viktigt att tidigt lusläsa rättighetsägarens avtal för att undvika ekonomiska bakslag. Därför ger vi dig möjligheten att kontakt vår juridiska avdelning för att få hjälp att gå vidare med era frågor. Läs mer
Kan ni ge oss projektledarstöd till vårt evenemang?
Nej men vi vet var kompetensen finns och kan hjälpa till att förmedla kunskap och duktiga personer med hög kompetens för ert evenemang.
Finns det några evenemangsutbildningar för arrangörer?
Ja, vi har olika erbjudanden som ger er ett bra stöd i arbetet med era evenemang, oavsett om det är nationella eller internationella evenemang. SISU Idrottsutbildarna erbjuder utbildningar som är både allmänna och skräddarsydda just för ditt evenemang. SISU erbjuder även en central evenemangsutbildning på Bosön vid ett tillfälle på våren och ett på hösten.
 
 

Postadress:Svenskidrott
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress: Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:Tel: +46 8 699 60 00
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss