Hoppa till sidans innehåll

Idrotten är Sveriges största folkrörelse och vi är starka tillsammans. På den här sidan finner du stöd, information och inspiration för svensk idrott.

Hitta ditt distriktsförbund (DF)

Jaha, det låter bra.... var börjar jag?

Riksidrottsförbundet har tagit fram skriften "Hållbara aspekter - att inspireras av" som ett försök att, baserat på all den kunskap och erfarenhet som finns inom organisationens alla förbund och föreningar. På så sätt kan vi sprida kunskap och idéer för att inspirera till att genomföra fler och mer hållbara idrottsevenemang.
  • Uppdaterad: 11 NOV 2018 08:52

Vi har valt 46 aspekter där vi presenterar en kort text med fakta, tips, aktiviteter och länkar som hjälper oss att bli del av lösningen. En aspekt är ett avgränsat ämne som har såväl utmaningar som möjligheter att bidra till ett mer hållbart idrottsevenemang.Denna lista skall hela tiden kompletteras och på så sätt accelerera den positiva utvecklingen inom svensk idrottsrörelse genom korsvist erfarenhetsutbyte och idégivande.

Vi ber dig gärna återkoppla dina kunskaper och erfarenheter för att vi tillsammans ska utveckla mer hållbara idrottsevenemang i Sverige.

PDF: Hållbara aspekter - Att inspireras av 
Webbverktyg: Hållbara aspekter - Att inspireras av

Skribent: Leif Johansson
Epost: This is a mailto link

Postadress:Svenskidrott
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress: Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss