Hoppa till sidans innehåll

Idrotten är Sveriges största folkrörelse och vi är starka tillsammans. På den här sidan finner du stöd, information och inspiration för svensk idrott.

Hitta ditt distriktsförbund (DF)

Närvaroregistrera med mobiltelefon

Alla föreningar som närvaroregistrerar i IdrottOnline kan välja att registrera aktiviteter via mobiltelefon genom vår IdrottOnline-app. Här hittar du mer information och manual för att närvaroregistrera med mobiltelefon.
  • Uppdaterad: 2017-06-14 07:45

IdrottOnline-appen finns för Android, iPhone och Windows. Du som lagledare eller gruppadministratör kan via appen se din förenings samtliga LOK-stödsaktiviteter, skapa nya aktiviteter samt koppla både befintliga och nya medlemmar till olika aktiviteter.

Vid varje enskilt träningstillfälle är det enkelt att markera vilka medlemmar som deltagit eller inte.  Allt du gör i appen uppdateras automatiskt direkt därefter i IdrottOnline.

 Manual för IdrottOnline-appen (IdrottOnline)

Sms-registreringen stängs 1 juli 2017
Närvaroregistrera istället enkelt via vår app 

Ladda hem IdrottOnline-appen till din mobiltelefon för att på ett enkelt och säkert sätt närvaroregistrera dina aktiviteter även efter den 1 juli 2017 då sms-funktionen för närvaroregistrering av aktiviteter för LOK-stöd kommer att stängas.

IdrottOnline-appen har funnits tillgänglig under ett par år och erbjuder ett flertal funktioner utöver själva närvaroregistreringen. I appen kan man bland annat:

• Administrera grupper
• Närvaroregistrera aktiviteter för LOK-stöd
• Skapa och ändra aktiviteter
• Lägga till deltagare
• Närvaroregistrera utbildningar

Under våren 2017 lanserades också push-meddelanden till appen, som precis som nuvarande SMS, kommer att inför aktiviteten påminna ledare att registrera närvaron.

Du använder samma inloggningsuppgifter till appen som du har till föreningens IdrottOnline-sida.

 

Postadress:Svenskidrott
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress: Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:Tel: +46 8 699 60 00
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss