Hoppa till sidans innehåll

Idrotten är Sveriges största folkrörelse och vi är starka tillsammans. På den här sidan finner du stöd, information och inspiration för svensk idrott.

Hitta ditt distriktsförbund (DF)

Elevenkät 2019

  • Uppdaterad: 16 FEB 2018 13:47

Elevenkätens syfte är att ta reda på elevernas förväntningar, utvärdera verksamheten och synliggöra förbättringsområden. Enkäten är ett stöd i arbetet med att utveckla ert RIG/NIU. Enkätens frågeområden handlar bland annat om träningen, kombinationen skola-idrott, specialidrottslärarna, den sociala situationen och specialidrottsämnet.

Enkäten är ett stöd i arbetet med att utveckla ert RIG/NIU.  

Kostnaden för elevenkäten är 890 kronor per rapport/idrott.

Varje RIG/NIU erhåller en rapport som beskriver den egna verksamheten. Resultaten sammanställs också en rapport som innefattar samtliga RIG/NIU och idrotter.

Information till skolor som anmält sig till enkäten

Riksidrottsförbundets elevenkät är nu öppen. Undersökningen är i full gång och sista svarsdag är den 8 mars. Alla anmälda skolor/kontaktpersoner har fått mail med inloggningsuppgifter till systemet. Har du några frågor om undersökningen eller om du av någon anledning inte skulle hitta din skola och/eller idrott är du välkommen att maila till This is a mailto link

Skribent: Kina Westervall
Epost: Adressen Gömd

Postadress:Svenskidrott
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress: Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss