Hoppa till sidans innehåll

Idrotten är Sveriges största folkrörelse och vi är starka tillsammans. På den här sidan finner du stöd, information och inspiration för svensk idrott.

Hitta ditt distriktsförbund (DF)

Telia Touchpoint


För digitala arbetsplatsen telefonilösinng (Förbundstelefoni) har vi sedan februari 2016 en ny plattform för våra telefoni som heter "TeliaTouchpoint". 

Systemet bygger i stor utsträckning på en App till mobiltelefonen där man kan hantera samtal mm. Den går även att använda på platta eller dator. 

Vi har lagt upp ett par användaranvisningar nedan. Dessutom har Telia bra anvisningar om systemet på sin hemsida.

Vi har några åtgärder som underlättar för växeln men också för oss själva som vi vill att var och en tittar på och hanterar själv för sitt eget abonnemang.

 1. Framtida hänvisning
  Förutom att man i sin mobil kan ändra status för närvaro, (tillgänglig, lunch, möte mm) så kan man lägga till Framtida hänvisningar som exempelvis (semester, fasta mötestider, gått för dagen och helg) i sin mjukvarutelefon på datorn Touchpoint softphone. De som har Iphone eller Android kan även göra dessa inställningar på sin mobil. Lägg löpande upp dina hänvisningar så underlättar vi för den som söker dig och även för växeln.

 2. Sökord
  Alla användare har en rad för sökord i telefonisystemet. Vi har nu öppnat den så att var och en kan se och ändra sina egna sökord. Nu när vi kan söka i mobilerna så underlättar det mycket om sökorden är uppdaterade för dina arbetsuppgifter. Du kan ändra dina sökord i Din profil både i Telia Softphone och i Webbgränssnittet https://touchpoint.telia.se där du hittar Din profil under fliken Hem. Två saker som vi alla här i Idrottens Hus Skanstull ska lägga in är förkortningen IHS (för Idrottens Hus Skanstull) samt ditt direktnummers fyra sista siffror. Då kan vi söka på kortnummer och får lättare att kombinera sökningar med IHS för att enbart få träff på användare här i huset. Du skriver orden med mellanslag så kan man söka på kombinationer av ord.

 3. Bild på sig själv
  För att man ska få ett ansikte på den man pratar med så är det trevligt om vi lägger in en bild på oss själva i Webbgränssnittet under fliken Hem och Min profil.
 • Du surfar, sms:ar och mms:ar till samma pris som hemma när du är i Danmark, Finland, Norge, Estland, Lettland eller Litauen (du behöver mao inte tänka på några roamingavgifter)
 • För att få aktuell samtalstaxa mellan två valfria länder, använd http://www.telia.se/utland  (Klicka FÖERTAG, och fyll i från/TILL)
Titel Uppladdad Filtyp Storlek
TeliaTouchpoint - användarutbildning RF TeliaTouchpoint - användarutbildning RF TeliaTouchpoint - användarutbildning RF 2016-06-07 PDF 2 MB
TeliaTouchpoint App - Kom igång TeliaTouchpoint App - Kom igång TeliaTouchpoint App - Kom igång 2016-06-07 PDF 476 KB
TeliaTouchpoint Softphone - Kom igång TeliaTouchpoint Softphone - Kom igång TeliaTouchpoint Softphone - Kom igång 2016-06-07 PDF 321 KB
 
 
 

Postadress:Svenskidrott
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress: Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:Tel: +46 8 699 60 00
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss