Hoppa till sidans innehåll

Idrotten är Sveriges största folkrörelse och vi är starka tillsammans. På den här sidan finner du stöd, information och inspiration för svensk idrott.

Hitta ditt distriktsförbund (DF)

IdrottOnline

Svensk idrotts gemensamma verksamhetsstöd. Utvecklat för idrotten, av idrotten.
  • Uppdaterad: 15 AUG 2017 13:51

 är ett gemensamt verksamhetssystem för svensk idrott och utgör basen för kommunikation och administration mellan medlem, förening och förbund.

Syfte med IdrottOnline är att underlätta administration och kommunikation för svensk idrottsrörelse, förening, förbund och medlemmar.

Tanken är att organisationen ska hitta allt på ett och samma ställe, vare sig det gäller hemsida, medlemsregister, ansökan för LOK-stöd och Idrottslyft, utbildningsadministration, tävlingar och mycket  mer. 

RF-anslutna föreningar får tillgång till allt detta helt kostnadsfritt. 

Administrationsverktyget innehåller information och kopplingar kring person och organisation inom hela idrotten.Tack vare detta underlättar IdrottOnline både obligatorisk och nödvändig administration inom en idrott som exempel kan nämnas digitaliserad Idrottslyftsansökan, föreningens webbaserade medlemsregister kopplar mot SPAR och automatiserat underlag för LOK-stödsansökan.

Kopplat mot administrationsdatabasen finns ett kraftfullt kommunikationsverktyg som, förutom att erbjuda en hemsideslösning, även underlättar övrig kommunikation genom sin koppling för person och organisation. Detta möjliggör bland annat för korrekt riktad information, inom idrotten, som administrationsverktyget i sin tur hjälper till att hålla uppdaterad.

IdrottOnline finns också för distrikt (DF) och specialidrottsförbund  (SF/SDF). Samtliga DF och de allra flesta SF använder IdrottOnline.  Förbundens hemsidor är byggda på samma sätt som för föreningar och gör  så att flöden från förbunden kan nås av föreningarna. Att dessutom ha  koppling till det gemensamma administrativa verktyget gör att förbund  och föreningar enkelt kan samverka. 

IdrottOnline vill bidra till mer tid för idrott och vi tar därför gärna emot synpunkter och önskemål om förbättringar.

Till IdrottOnline.se

IdrottOnline-support

Behöver du hjälp med IdrottOnline kan du vända dig till IdrottOnline-supporten. Här når du oss.

Läs mer

Postadress:Svenskidrott
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress: Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss