Hoppa till sidans innehåll

Idrotten är Sveriges största folkrörelse och vi är starka tillsammans. På den här sidan finner du stöd, information och inspiration för svensk idrott.

Hitta ditt distriktsförbund (DF)

Integrationen med Laget.se


Integrationen är nu i full produktion och omfattar personer och aktiviteter från Laget.se till IdrottOnline. Överläsning sker löpande varje dag.

Alla föreningar som vill läsa över närvaroregistrerade aktiviteter kan göra det nu.

Det är alltid föreningen som i IdrottOnline initierar integrationen och det är ordförande, klubbadministratören eller annan behörig som kan göra detta.

Man går till fliken "Administration" och underfliken "Integration" där man kan välja att aktivera/inaktivera Laget.se.

Skärmklipp

När en aktivering av integrationen är gjord i IdrottOnline så behöver aktivering även ske hos Laget.se. Kontakta dem för mer information:

Hemsida: Laget.se Support

E-post: Mejl

Telefon: 019-15 44 00

Instruktion för aktivering av integration: Guide

Alla aktiviteter ska läsas över som de är och beräkning och regelverket för statligt LOK-stöd kommer att skapa ett underlag för LOK-stöd som kan användas för den statliga LOK-stödsansökan. Om beräkningar sker i andra system än IdrottOnline så är dessa beräkningar inte valida, men kan så klart ge en hint.

Personer som finns i föreningen i Laget.se och i IdrottOnline kommer första gången personen läses över att matchas via personnummer. Vid efterföljande integrationer med samma person så används ett unikt personid.

Eftersom man efter den första överläsningen endast kommer att läsa över förändringar, nya/tillagda, borttagna och ändrade personer och aktiviteter, så är det viktigt att föreningen innan man väljer att börja integrera har gjort en inventering/rensning i IdrottOnline så att man inte har gammal data som kommer ligga kvar. 

Uppdaterad: 30 AUG 2017 14:23 Skribent: Peter Borg
Epost: This is a mailto link

Postadress:Svenskidrott
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress: Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:Tel: +4686996000
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss