Utbildningar

Sidan uppdaterades: 5 december 2022

Utbildningar är ett bra sätt för kompetensutveckling. Nedan hittar du olika utbildningar som är kopplade till att skapa evenemang i världsklass.

Vinnande evenemang – processdag

En utbildning exklusivt för ditt specialidrottsförbund (SF) som ”vunnit hem” ett internationellt idrottsevenemang som vi tillsammans med er styrgrupp/arbetsgrupp skräddarsyr efter ert evenemangs förutsättningar. Under en dag går vi igenom evenemangets värdegrund, mål, vision och roller så att alla har en gemensam bild. Utbildningen ska genomföras tidigt i processen för att ge er en bra start och plattform för ert fortsatta evenemangsarbete.

Centrum för idrottsevenemang subventionerar utbildningen som genomförs i SISU Idrottsutbildarnas regi för att ge er ett unikt stöd genom hela processen.

Läs mer om upplägget för utbildningen (pdf) Pdf, 211 kB.

Skicka intresseanmälan till leif.johansson@rfsisu.se

Värdskapsutbildning

Alla idrottsevenemang har ett behov av volontärer för att kunna genomföra ett evenemang. Som volontär är man ansiktet utåt och oerhört viktig för hur evenemanget upplevs. Ett evenemang med utbildade och kunniga volontärer ger både energi och en hög genomförandenivå.

Med SISU Idrottsböckers Värdskapsutbildning kan du på ett enkelt och pedagogiskt sätt ge dina kollegor och volontärer bästa förutsättningarna för ett lyckat evenemang.

Till utbildningen

Digitala utbildningar

Under juni månad genomförde vi tre digitala introduktionsutbildningar för att ge en information kring några av verktygen; Event Impact Calculator, Hållbara aspekter och Legacy-verktyget. Om du vill ta del av dem i efterhand ser du länkarna nedan. Respektive film är ca 60 minuter lång.

Event Impact calculator – Introduktionsutbildning 15 juni

Hållbara idrottsevenemang – Introduktionsutbildning 16 juni

Legacy – Introduktionsutbildning 17 juni

Sidan publicerades: 7 november 2022