Aktivera nyttjande av IdrottOnline

Föreningen ska utse en huvudadministratör och fylla i dennes kontaktuppgifter i nedan formulär. Fyll i så kompletta uppgifter som möjligt så går det snabbare för oss att hantera ärendet. Tänk på att er förening måste tillhöra ett specialidrottsförbund innan ni kan ansöka om att få en huvudadministratör och därigenom aktivera IdrottOnline.

Aktivera IdrottOnline

För att aktivera, välj alternativet Aktivera IdrottOnline. När en huvudadministratör är tillagd får denne ett e-postmeddelande med instruktioner för att logga in. Användarnamn och lösenord skickas i ett separat e-postmeddelande. Inloggningen är personlig och ska inte delas med andra.

Vid inloggning ska huvudadministratör godkänna avtalet om nyttjande av IdrottOnline. Mer information om avtalet finns på rf.se på sidan Avtal om nyttjande IdrottOnline.

En huvudadministratör kan lägga till personer i föreningens personregister och tilldela roller och behörigheter.

Byt, lägg till eller ta bort en huvudadministratör

För att byta, lägga till eller ta bort en huvudadministratör använder du samma formulär men väljer alternativet Byt huvudadministratör, Lägg till huvudadministratör eller Ta bort huvudadministratör. Notera att vid ändring av befintlig huvudadministratör krävs ett styrelseprotokoll, eller att en nuvarande medlem i styrelsen eller en nuvarande huvudadministratör styrker ändringen. Bifoga underlag när du skickar in formuläret.

Sidan uppdaterades: 15 februari 2024

Välj ett alternativ * (obligatorisk)
Välj ett alternativ
Bekräftelse skickas till denna adress.
Om annan än kontaktpersonenVid ändring av befintlig huvudadministratör krävs ett styrelseprotokoll, eller att en nuvarande medlem i styrelsen eller en nuvarande huvudadministratör styrker ändringen.

Sidan publicerades: 14 november 2022