handslag

Samverkan och delaktighet vid digitaliseringsforum

Sidan uppdaterades: 31 januari 2023

Varje kvartal anordnar VO IT & Digital utveckling två digitaliseringsforum, ett för specialidrottsförbund och ett för RF-SISU distrikt. Syftet är att stärka idrottsrörelsens verksamhetsutveckling genom digitalisering.

Dessa forum är tillfällen för samverkan och delaktighet i frågor om utveckling inom ämnet digitalisering inom idrotten.

Digitaliseringsforum för specialidrottsförbund

Ett tillfälle att få information om pågående projekt och utredningar, och för Riksidrottsförbundet att informera om aktuella ämnen inom digitalisering, att bjuda på inspiration från externa föreläsare och erfarenhetsutbyte mellan medlemsförbund.

Om du vill finnas med på inbjudningslistan mejla ditt namn, e-postadress, roll och vilket förbund du tillhör till digitalisering@rfsisu.se. För kommande forum hittar du anmälningslänk nedan.

Digitaliseringsforum för RF-SISU distrikt

Vid digitaliseringsforum för RF-SISU distrikt bjuds samtliga 19 distrikt in till ett digitalt forum där Riksidrottsförbundet informerar om aktuella ämnen och pågående projekt och utredningar. Detta är också ett tillfälle att lyfta metoder och arbetssätt för samverkan inom digitaliseringsfrågor samt utbyta erfarenheter distrikten emellan.

Vid frågor, om du har tips på ämnen som du vill att vi belyser under kommande forum eller om du vill veta mer om verksamhetsutveckling inom ämnet digitalisering specifikt för er på distrikt, kontakta hanna.sydhoff@rfsisu.se.

Kommande forum

16 februari 2023 - digitalt möte:

Kort om agendan för respektive forum den 16 februari

På Digitaliseringsforum för SF berättar Ove Ellermark om Golfförbundets digitala resa och Ulrika Clevesjö om Korpens. På agendan, som alltid, även senaste nytt om pågående digitaliseringsprojekt och utredningar.

På Digitaliseringsforum för RF-SISU distrikten pratar vi om vår gemensamma digitaliseringsresa och, som alltid, senaste nytt om pågående digitaliseringsprojekt och utredningar. Vid detta tillfälle lyfts dessutom tre SF:s digitala resor: Svenska bordtennisförbundets, Svenska golfförbundet och Svenska skidförbundet.

Detaljerad agenda skickas med kallelsen till de om anmäler sig.

27 april 2023:

  • tider och länkar till anmälan uppdateras inom kort

Hösten 2023:

  • 28 september
  • 16 november

Tips

Håll dig uppdaterad i frågor om digitalisering inom idrottsrörelsen genom att prenumerera på våra nyheter. Allt du behöver göra är att ange din e-postadress i övre högra hörnet på sidan Aktuellt så får du en avisering när nyheter postas.

Sidan publicerades: 24 oktober 2022

Jag vill anmäla mig

Vad roligt att höra!

Skicka namn, roll, vilket SF eller RF-SISU distrikt du tillhör samt din e-postadress till:

digitalisering@rfsisu.se

Kontakt för RF-SISU distrikt

Vid digitaliseringsfrågor, hör av dig till:

Kontakt

Hanna Sydhoff

Digitalseringsstrateg