Resor, boende och konferens

Sidan uppdaterades: 22 augusti 2023

Genom Riksidrottsförbundets samarbetspartners kan idrottsrörelsen ta del av rabatter och förmåner kopplat till resor, boende och konferens.

Resor

Riksidrottsförbundet har avtal med nedanstående samarbetspartners avseende resor.

BRA

När det är dags för den där viktiga bortamatchen, det årliga träningslägret eller tävlingsresan så kan du boka flyg med BRA till förmånliga idrottspriser!

Vi tror på enkelhet, frukost till alla ombord innan klockan 9 och på svensk idrott. Därför vill vi underlätta just flygresan med BRA Idrottspriser för dig som är ansluten till en idrottsförening och ska flyga till ditt arrangemang. Oavsett om du flyger själv eller tillsammans med hela laget!

Med 15 inrikesdestinationer, många avgångar och snabba byten på Stockholm-Bromma, tar vi dig dit du vill när det passar dig. Dessutom är din resa fullt klimatkompenserad. Vi tror att det här är bra för dig. Vi vet att det är BRA för Sverige.

Mer om BRA idrottspriser

Hertz

Hertz är samarbetspartner till Riksidrottsförbundet. Avtalet innebär att Hertz erbjuder idrottsrörelsen konkurrenskraftiga priser på hyrbilar i Sverige och övriga världen.

Mer på Hertz avtalssida

SJ

SJ och idrotten hör ihop. Det handlar om att resa – till tävlingar, läger och matcher men också uppåt genom seriesystem och rankinglistor. SJ kan tillsammans med Riksidrottsförbundet (RF) erbjuda de absolut bästa priserna till er som väljer tåget och SJ. Dessutom är det såväl smidigt och säkert som miljövänligt att resa med tåg.

Mer om SJ:s idrottsresor

Viking Line

För Viking Line är det självklart att vilja vara med och utveckla svensk idrott. Viking Line kan erbjuda dig ett stort urval av sportanläggningar både på Åland som i Finland som passar utmärkt för träningsläger, samt möjlighet till internationellt motstånd för eventuella cuper och träningsmatcher. På fartygen finns goda förutsättningar för effektiva och trevliga konferenser. Fördelarna med att genomföra möten ombord är framförallt att ni har gruppen intakt under hela mötestiden och därmed får effektiva möten där besluten fattas innan man kliver av båten. Utsikten över världens vackraste skärgård får ni på köpet. Genom samarbetet med Riksidrottsförbundet erbjuds du som medlem extra förmånliga priser på dessa konferenser.

Ange kundnummer 347088 vid all bokning, direkt eller via resebyrå, För att boka Grupp & Konferens, ring Viking Line 08-452 40 40

Båtresor Viking Line

Boende och konferens

Riksidrottsförbundet har avtal med flera aktörer som erbjuder idrottsföreningar och förbund förmånliga priser på boende och konferens från norr till söder. Idrottspriser gäller i mån av tillgång.

Strawberry

Strawberry ger idrottsrörelsen rabatter på både logi och möten på samtliga av hotell i Norden, alla dagar i veckan. Dessutom erbjuds en mängd andra förmåner vid bokning på Strawberry. De kallar allt GoSportive – Idrottens Fördelar.

Boka och läs mer om idrottsavtalet

Scandic

Idrottsavtalet gäller på alla Scandics hotell, sju dagar i veckan, från en person och uppåt.

Så här bokar du:

Gå in på Scandic hotels webbplats för att få idrottspris måste du uppge ditt förbunds kod. Om du inte har en kod, kontakta ditt specialidrottsförbund (SF). Det går också bra att ringa för individuell bokning på 08-517 517 00, eller direkt till respektive hotell.

Läs mer om idrottsavtalen på Scandic Hotel idrottsavtal

Sportkortet

På Scandic kan du även skaffa Sportkortet. Det gäller på 47 stycken utvalda hotell, torsdag-söndag samt vissa leisureperioder. Ni måste vara minst åtta personer för att nyttja Sportkortets priser. Minst en person med Sportkort måste finnas på plats vid hotellvistelsen. Kortet är personligt och kostnadsfritt.

Registrering och bokning gör du på Scandic hotels webbplats, eller via telefon till respektive hotell.

För frågor om Scandics idrottsavtal eller Sportkortet, mejla till: sport@scandichotel.com.

Svenska Turistföreningen

Många av STF:s anläggningar har ett starkt fokus på idrott och friluftsliv och erbjuder ett brett utbud av aktiviteter med möjlighet att skräddarsy guidade turer och hyra utrustning på plats. Med syfte att tillgängliggöra STF:s breda utbud av naturnära boenden och aktiviteter för idrotten erbjuds Riksidrottsförbundets medlemmar en fast rabatt på gruppbokningar hos samtliga STF:s anläggningar. STF:s cirka 300 boenden återfinns över hela Sverige, nästan alltid i naturnära lägen i direkt anslutning till fjäll, hav eller skog. Ni bor bekvämt och prisvärt i allt från enkel till flerbäddsrum, med tillgång till ett trevligt gästkök där ni kan laga egen mat och umgås.

Boka och läs mer om idrottsavtalet på Svenska Turistföreningens webbplats.

Viking Line

För Viking Line är det självklart att vilja vara med och utveckla svensk idrott. Viking Line kan erbjuda dig ett stort urval av sportanläggningar både på Åland som i Finland som passar utmärkt för träningsläger, samt möjlighet till internationellt motstånd för eventuella cuper och träningsmatcher. På fartygen finns goda förutsättningar för effektiva och trevliga konferenser. Fördelarna med att genomföra möten ombord är framför allt att ni har gruppen intakt under hela mötestiden och därmed får effektiva möten där besluten fattas innan man kliver av båten. Utsikten över världens vackraste skärgård får ni på köpet. Genom samarbetet med Riksidrottsförbundet erbjuds du som medlem extra förmånliga priser på dessa konferenser. Ange kundnummer 347088 vid all bokning, direkt eller via resebyrå. För att boka Grupp & Konferens, ring Viking Line 08-452 40 40. Viking Lines sportresesajt.

Bosön

Bosön passar såväl konferenser och utbildningar till träningsläger, aktivitetsdagar och kickoff. Beläget på Lidingö, endast 15 min från Stockholms city finner du idrottens naturliga samlingsplats som är öppen för alla. Medlemmar i RF erhåller 10 procent rabatt på konferenslokal, konferenspaket och boende. Läs mer om konferens och träning på Bosön.

Sidan publicerades: 7 november 2022