Erbjudanden och ramavtal

Sidan uppdaterades: 4 juli 2024

För att stödja idrottsrörelsen i den digitala utvecklingen har Riksidrottsförbundet tecknat ett antal ramavtal för digitala tjänster och verktyg.

På denna sida samlar vi information om aktuella avtal och erbjudanden som finns tillgängliga för specialidrottsförbund, idrottsföreningar och RF-SISU distrikt.

Kunskapsportalen Lexicon 365 – kompetensutveckling och användarstöd

Lexicon har utvecklat en prenumerationstjänst för utbildning och användarstöd i Microsoft 365 som kallas Lexicon 365. Tjänsten bjuder på ett generöst utbud av utbildningar som uppdateras kontinuerligt. Tjänsten är enkel och lättillgänglig med åtkomst direkt från startsidan i Microsoft 365, och kan göras tillgänglig från andra plattformar såsom intranät eller Teams.

Läs mer om tjänsten och om erbjudandet om rabatterade priser (innan 13 juni 2025) på sidan Kunskapsportalen Lexicon 365

Nimblr - ökad medvetenhet stärker IT-säkerheten

Fler än hälften av alla IT-säkerhetsincidenter kan kopplas till användares handlingar. För att minimera antalet IT-säkerhetsincidenter har Riksidrottsförbundet tecknat ett förmånligt ramavtal med Nimblr, en webbaserad utbildningsplattform som hjälper till att stärka säkerhetsmedvetandet och minimera potentiella risker.

Nimblr kombinerar interaktiva utbildningar om IT-säkerhet med simulerade attacker, praktiska övningar och dagsfärskt innehåll om de senaste hoten i ett kontinuerligt utbildningsprogram.

Mer information om Nimblr och erbjudandet om rabatterat pris hittar du på sidan Nimblr

Telia mobil- och bredband, DataNet, Bredband Pro och LAN och wifi

Riksidrottsförbundet har tecknat fördelaktiga ramavtal för mobil- och bredbandsabonnemang och tjänsterna Telia Jobbmobil, Mobilt Bredband Företag, Telia DataNet, Telia Bredband Pro och Telia LAN och wifi. Alla förbund och föreningar som är medlemmar i Sveriges Riksidrottsförbund kan avropa ramavtalen.

Läs mer på denna sida.

Tele2 Förbundstelefoni för RF-SISU distrikt och specialidrottsförbund

Riksidrottsförbundet har i samarbete med Tele2 tagit fram produkten Förbundstelefoni (Tele2 Växel) till förmånliga priser för RF-SISU distrikt och specialidrottsförbund. En molnbaserad växeltjänst för både fasta och mobila telefoner. Läs mer om Tele2 växel

Tillhör du ett RF-SISU distrikt eller ett specialidrottsförbund som vill nyttja det mobila ramavtalet med Tele2, i detta dokument kan du läsa mer om hur ni går tillväga

Vocean - AI-teknik för att samla in och utvärdera idéer

Arbeta med utveckling, förbättring och innovation på ett involverande och inkluderande sätt. RF-SISU Distrikt, specialidrottsförbund och idrottsföreningar har möjlighet att ta del av Riksidrottsförbundets ramavtal med Vocean. Läs mer om Vocean och erbjudandet på sidan Vocean.

TechSoup för idrottsföreningar

Genom TechSoup erbjuds idrottsföreningar gratis eller väldigt prisvärda licenser och tjänster från bland andra Microsoft, Adobe och Google. För mer information och för att ta del av dessa erbjudanden, besök TechSoups webbplats och följ anvisningarna för idrottsföreningar.

Sidan publicerades: 27 september 2023

Riksidrottsförbundet har även tecknat ett antal rikstäckande samarbetsavtal med olika partners som erbjuder specialerbjudanden på produkter och tjänster till idrottsrörelsen.

Se dessa erbjudanden på sidan Rabatter och förmåner.